CÉGÜNKRŐL

Home / CÉGÜNKRŐL

Bemutatkozás

Cessio Követeléskezelő Zrt. a követeléskezelési piac egyik meghatározó szereplője, főtevékenységünk a követelések behajtása, pénzügyi szolgáltatás közvetítése.

A Társaság 2003-as alapítása óta tevékenységi körünk sokat bővült, jelenlegi főprofilunk a már lejárt követelések vásárlása és érvényesítése.

Megalakulásunk óta forgalmunk és ügyfeleink száma dinamikusan növekszik. Portfóliónk nagy részét a csomagokban megvásárolt kis összegű, lakossági követelések alkotják, azonban egyedileg nagy összegű vállalati kintlévőségekkel is foglalkozunk.

Partnereink

A Cessio Követeléskezelő Zrt. jelentős üzleti aktivitást fejt ki a lejárt követelések piacán, melynek eredményeként számos követelést tudott megvásárolni mind egyedileg, mind pályázati úton, jellemzően pénzintézetektől, szolgáltatóktól.

A hosszú távú együttműködés érdekében a Partnereinkkel ápolt jó viszonyt kiemelt fontosságúnak tartjuk, ennek sikerességét mutatja, hogy Társaságunk a követeléskezelési piacon meghirdetett pályázati kiírások folyamatos meghívottja, résztvevője.

 

Munkatársaink

Társaságunk működését magasan kvalifikált, erre a speciális területre szakosodott jogi és pénzügyi szakértő kollégák segítik. Céljaink eléréséhez a munkatársak szakmai felkészültsége és tapasztalata döntően meghatározó, akik feladataikat legjobb tudásuk szerint, a mindenkor hatályos hazai, illetve nemzetközi jogszabályoknak megfelelően végzik.

Ügyfeleink részére teljes körű és folyamatos tájékoztatást nyújtunk. Tartozásuk rendezése vonatkozásában nagyfokú rugalmasságra törekszünk, Ügyfeleink reális teljesítőképességét és lehetőségeit messzemenően figyelembe véve.

Munkafolyamataink elsősorban az Ügyfeleinkkel való együttműködést ösztönzik, a jól kiépített személyes kapcsolat meghatározó a közös munkában.

Call Center csoportunk célja, hogy magas színvonalú és naprakész szolgáltatás nyújtása mellett, kölcsönös előnyökön és bizalmon alapuló kapcsolatot alakítsanak ki. Tapasztalataink azt mutatják, hogy a szoros együttműködés mindkettő fél számára a legkedvezőbb megoldást eredményezi.

Jogi képviselőink komoly tapasztalattal rendelkeznek a követelések jogi úton történő érvényesítése vonatkozásában, mind a lakossági, mind a vállalati tartozások tekintetében.

A megbízások során tudomásunkra jutott információkat bizalmasan kezeljük, és a teljesítés során a vonatkozó jogszabályok betartásával járunk el.